Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minareler görmek

Rüyada minareler görmek

Rüyada minareler görmek verdiği emeklerin heba olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Rüyada minareler gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Rüyada devrilmiş minare görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada cami minaresinden düşmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine rivayet eder.

Rüyada minare görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Rüyada yarım minare görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada mavi minare görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada minare cami görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz minare görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş güç sahibi olacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkık minare görmek büyük atılımlarda bulunacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments