Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda altın görmek

Rüyada çok sayıda altın görmek

Rüyada çok sayıda altın görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, parasına da para ekleyeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda altın gördüyseniz:

  • Olan biten şeyler kafanızı karıştırabilir veya karışık olayların içne girebilirsiniz.

Rüyada çok sayıda çeyrek altın görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda altın bilezik görmek afiyette giden düzeninden olacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda altın görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda altın bulmak elinin döneceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, birikim yapılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda muhabbet kuşu görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, zararların üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada para sayıp vermek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments