Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda anahtar görmek

Rüyada çok sayıda anahtar görmek

Rüyada çok sayıda anahtar görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda anahtar gördüyseniz:

  • Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada çok sayıda anahtar görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda tuvalet görmek kazancının günbegün artacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, maddi olarak zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda silah görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda tavuk görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, rahatın ve konforun geleceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda kedi yavrusu görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda erkek görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda ekmek görmek konforunun artacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda çorap görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments