Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda ev görmek

Rüyada çok sayıda ev görmek

Rüyada çok sayıda ev görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, önemli işlere imza atacağına, sırların ortaya çıkmasına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda ev gördüyseniz:

  • karşılaşabilirsiniz, Fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada çok sayıda ev görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda karınca görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada üç sayısı görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek sayı görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına tabir olunur.

Rüyada ondalık sayı görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda cami görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine delalettir.

Rüyada dört sayısını görmek keyifli olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda güvercin görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments