Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç sayısı görmek

Rüyada üç sayısı görmek

Rüyada üç sayısı görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada üç sayısı gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada çok sayıda silah görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda tavuk görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda örümcek görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet eder.

Rüyada beş sayısı görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, umutlarının tazeleneceğine yorulur.

Rüyada çok sayıda yılan görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kitap görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, düşünmeden hareket edeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda hayvan görmek canının ve malının garantide olacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments