Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sayı görmek

Rüyada büyük sayı görmek

Rüyada büyük sayı görmek zor zamanların biteceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalettir.

Rüyada büyük sayı gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada büyük sayılar görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine alamet eder.

Rüyada büyük sayı görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda büyük balık görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, çok para kazanılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda ekmek görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek sayı görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda gül görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda çiçek görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda çorap görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, büyük atılımların yapılacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments