Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda akrep görmek

Rüyada çok sayıda akrep görmek

Rüyada çok sayıda akrep görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda akrep gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada çok sayıda akrep görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kırk sayısı görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sayı saymak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda karınca görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda çikolata görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda ayakkabı görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda asker görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda çorap görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments