Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pi sayısı görmek

Rüyada pi sayısı görmek

Rüyada pi sayısı görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine inanılır.

Rüyada pi sayısı gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Rüyada pi sayısını görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına yorulur.

Rüyada pi sayısı görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına inanılır.

Rüyada sayı rakam görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, adının yayılacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, yolunun açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda mum görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sayılar görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sayı görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments