Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayılar yazmak

Rüyada sayılar yazmak

Rüyada sayılar yazmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sayılar yazmak gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sayı yazmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sayılar yazmak ahiret inancına göre yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada sayı rakam görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda gelin görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sayılar söylemek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda civciv görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya inanılır.

Rüyada çok sayıda bıçak görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, üzüntülerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda kurbağa görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments