Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda silah görmek

Rüyada çok sayıda silah görmek

Rüyada çok sayıda silah görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, çok üst mevkilere geleceğine, zorlukları atlatacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sermaye elde edeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda silah gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda zorluk çıkartmamaya çalışın.

Rüyada çok sayıda silah görmek çok başarılı işlere girileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda hamam böceği görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, verimin her geçen gün artacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pi sayısını görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine işarettir.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada on üç sayısı görmek daha temkinli ve garantici olacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda oda görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, zorlanacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda çiçek görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda kedi köpek görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, zararın telafi edileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments