Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda altın bulmak

Rüyada çok sayıda altın bulmak

Rüyada çok sayıda altın bulmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, halsizleşeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda altın bulmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizden yüzde yüz emin olmalısınız.

Rüyada çok sayıda altın bulmak gönül hoşluğu yaşayacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda çeyrek altın görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda altın bilezik görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda altın görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz altın bulmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, işinde yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada altın küpe bulmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, de elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan altın bulmak hevesinin kursağında kalacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işlenmemiş altın bulmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments