Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırk sayısı görmek

Rüyada kırk sayısı görmek

Rüyada kırk sayısı görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sıkıntılarını atacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kırk sayısı gördüyseniz:

  • Eski bir partneriniz hayatın basit tatlarını hatırlatabilir.

Rüyada kırk sayısını görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada kırk sayısı görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda minare görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek az da olsa feraha çıkılacağına, büyük işlere girileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada sayılar söylemek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda ördek görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, ailesini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda diş görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada yüz sayısı görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments