Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak gümüş görmek

Rüyada parlak gümüş görmek

Rüyada parlak gümüş görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak gümüş gördüyseniz:

  • Duygusal bir durumun sizi eğlenceden mahrum bırakmasına izin vermeyin.

Rüyada parlak gümüş görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayı çok parlak görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak kazan görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sorunlarının da son bulacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak bluz görmek birçok kişiye yardım edeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak yıldız görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak kırmızı elbise giymek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işaret eder.

Rüyada parlak hilal görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz parlak diş görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments