Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz parlak ışık görmek

Rüyada beyaz parlak ışık görmek

Rüyada beyaz parlak ışık görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kişinin fakirleşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz parlak ışık gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Rüyada beyaz parlak ışık görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada parlak beyaz ışık görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak ışık görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, güzel günlerin geleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Rüyada parlak ışıklar görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok parlak bir ışık görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çok parlak ışık görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada parlak beyaz görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments