Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak ışık görmek

Rüyada parlak ışık görmek

Rüyada parlak ışık görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, dilediği gibi yaşayacağına, can bulacağına, beklenen mirasın alınacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak ışık gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara karşı da tedbirli olması gerekebilir.

Rüyada parlak beyaz ışık görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok parlak bir ışık görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işarettir.

Rüyada parlak ışık görmek işin düzeltileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine işarettir.

Rüyada parlak ışıklar görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz parlak ışık görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada çok parlak ışık görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak taşlar toplamak hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments