Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak ışıklar görmek

Rüyada parlak ışıklar görmek

Rüyada parlak ışıklar görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, hayır vereceğine, birlikte kâh ağlayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada parlak ışıklar gördüyseniz:

  • Belli konularda güvensizlik yaşıyor ya da endişeli olabilirsiniz.

Rüyada beyaz parlak ışık görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada parlak beyaz ışık görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çok parlak bir ışık görmek programların ve projelerin tutmayacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok parlak ışık görmek bir takım sorunlar çıkacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, maddi kriz yaşanacağına yorulur.

Rüyada parlak ışık görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına işarettir.

Rüyada parlak ışıklar görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, yaşam standartlarının artacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak kırmızı elma görmek işyerini kapatacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments