Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok parlak ay görmek

Rüyada çok parlak ay görmek

Rüyada çok parlak ay görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, adından konuşulur olacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına inanılır.

Rüyada çok parlak ay gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Rüyada parlak ay görmek amacına ulaşabileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok parlak ay görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, büyük zorluklar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayçekirdeği kabuğu görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işaret eder.

Rüyada falda ayyıldız görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada ay yemek masraflarının azalacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına inanılır.

Rüyada yedi tane ay görmek her geçen gün başarıların artacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan ay görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments