Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada ay yıldızlı bayrak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sorunlarıyla uğraşmaktan kendinize zaman ayıramayabilirsiniz veya başkalarının problemlerini üstlenmenin sıkıntısını yaşayabilirsiniz.

Rüyada ay yıldız bayrak görmek gönül sızılarının dineceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek sorunların teker teker aşılacağına, sevinçli haberlere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yıldızlı bayrak görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, yeni bir araba satın alınacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kötü sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay yıldız güneş görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ay yıldız bir arada görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına inanılır.

Rüyada ay ve yıldız görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yıldız ay görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments