Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay yemek

Rüyada ay yemek

Rüyada ay yemek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kendini toparlayamayacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada ay yemek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya girişimlerinizde size yardım edebilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada ay çöreği yemek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada ay yemek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayçekirdeği yemek görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ayçekirdeği görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay ve hilal görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, daima zinde ve genç kalacağına rivayet eder.

Rüyada ay güneş tutulması görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ay doğduğunu görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, dedikodu edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada ay ışığını görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments