Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan ay görmek

Rüyada yanan ay görmek

Rüyada yanan ay görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına işarettir.

Rüyada yanan ay gördüyseniz:

  • Bazı konularda zıt fikirleri olan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada yanan ay görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına inanılır.

Rüyada güneş ve ay yan yana görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada yanan aygaz görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak ay görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayçiçek çekirdek yediğini görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine rivayet eder.

Rüyada ay kayması görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada ay tutulmasını görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, böylece hayatından memnun olacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla ay görmek diplomalı kimse olacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments