Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok parfüm sıkmak

Rüyada çok parfüm sıkmak

Rüyada çok parfüm sıkmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, rahatlayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hastalıkların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine inanılır.

Rüyada çok parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Rüyada parfüm sıkmak sevap işleyeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine parfüm sıkmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada oda parfümü sıkmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine parfüm sıkmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada eve parfüm sıkmak kavgaların biteceğine, düşmanından uzak olacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments