Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine parfüm sıkmak

Rüyada birine parfüm sıkmak

Rüyada birine parfüm sıkmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına delalettir.

Rüyada birine parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada birine parfüm sıkmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak kazancının artacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Rüyada eve parfüm sıkmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kendine parfüm sıkmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına parfüm sıkmak tartışmaların son bulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada oda parfümü sıkmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak hayırlı işlere girişileceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments