Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parfümünü sıkmak

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, başarılarının artacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye işarettir.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak gördüyseniz:

  • Hassas bir konu yüzünü gösterebilir, ortak zemin bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada eve parfüm sıkmak sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parfüm sıkmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok parfüm sıkmak işinden uzaklaşacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada oda parfümü sıkmak çekilen zahmetin sona ereceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine işarettir.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments