Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm sıkmak

Rüyada parfüm sıkmak

Rüyada parfüm sıkmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Rüyada başkasına parfüm sıkmak sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalettir.

Rüyada eve parfüm sıkmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işaret eder.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çok parfüm sıkmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine işarettir.

Rüyada kendine parfüm sıkmak stresten uzaklaşılacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına delalet eder.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek parfümü sıkmak sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet eder.

Rüyada parfüm sıkmak haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, başarıya giden yollarını açacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments