Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok odalı ev almak

Rüyada çok odalı ev almak

Rüyada çok odalı ev almak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, para kazanmaya başlayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çok odalı ev almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Rüyada üç odalı ev görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, makam ve rütbe edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük ve çok odalı ev görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada iki odalı ev görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev ve odalar görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, bilgiyle donanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük odalı ev görmek şansın ve bahtın da açılacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalettir.

Rüyada ev oda görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hem eğleneceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına alamet eder.

Rüyada odalı ev görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok odalı ev almak ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments