Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev ve odalar görmek

Rüyada ev ve odalar görmek

Rüyada ev ve odalar görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev ve odalar gördüyseniz:

  • Yanlış alanlara para yatırabilirsiniz.

Rüyada büyük çok odalı ev görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde odalar görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok odalı ev görmek dileklerin gerçekleşeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada tek odalı ev görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş odalı ev görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada ev içinde odalar görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bereketin eksileceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev odaları görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada evde boş oda görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments