Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç odalı ev görmek

Rüyada üç odalı ev görmek

Rüyada üç odalı ev görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına işarettir.

Rüyada üç odalı ev gördüyseniz:

  • Tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var.

Rüyada ev oda görmek yeni kısmetlere nail olacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev ve oda görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, işlerinde yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde yeni bir oda görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, sözlerinden çıkmayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ev odalarını gezmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine delalet eder.

Rüyada odalı ev görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde yeni oda bulmak çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek odalı ev görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada ev odaları görmek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments