Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki odalı ev görmek

Rüyada iki odalı ev görmek

Rüyada iki odalı ev görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, ana baba dualarının alınacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki odalı ev gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada eve oda eklemek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, planların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde yeni oda bulmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına yorulur.

Rüyada evde çok oda görmek yanlış kişilere denk geleceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada evde odalar görmek ailesini hem gururlandıracağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde yeni bir oda görmek bunalacağına, güçlendikçe güçleneceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç odalı ev görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev oda görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, bereketli işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok odası olan ev görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments