Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev oda görmek

Rüyada ev oda görmek

Rüyada ev oda görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev oda gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Rüyada evde yeni oda bulmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde yeni bir oda görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine alamet eder.

Rüyada evde boş oda görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev ve odalar görmek kısmetlerinin bol olacağına, yeni bir işe gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev odalarını gezmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev odaları görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada çok odalı büyük ev görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada çok odası olan ev görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments