Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük odalı ev görmek

Rüyada büyük odalı ev görmek

Rüyada büyük odalı ev görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, hüsrana uğratacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada büyük odalı ev gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Rüyada büyük odalı ev görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük ve çok odalı ev görmek kazancının günden güne azalacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada odaları büyük ev görmek işlerinin iyi gideceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük çok odalı ev görmek mutluluğunun büyüyeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok odalı büyük ev görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş büyük oda görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada odaya büyük abdestini yapmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada büyük oda görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments