Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok maymun görmek

Rüyada çok maymun görmek

Rüyada çok maymun görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, büyük borçların altında ezileceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına yorulur.

Rüyada çok maymun gördüyseniz:

  • Tavsiyelerinizin, önerilerinizin veya rehberliğinizin önem taşıdığı başlıklarda bazı kişiler sizi takip etmek istemeyebilirler.

Rüyada maymun ve ayı görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, düşmanlarına da dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymunla savaşmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada hamile maymun görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına işarettir.

Rüyada beyaz maymun görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, özlemelerin son bulacağına delalettir.

Rüyada omuzda maymun görmek bunun için sabırsızlanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine yorulur.

Rüyada yılan ve maymun görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek zorlukları atlatacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına inanılır.

Rüyada maymunun öldüğünü görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments