Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun ve ayı görmek

Rüyada maymun ve ayı görmek

Rüyada maymun ve ayı görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada maymun ve ayı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada maymun ve ayı görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, rahat bir döneme girileceğine, borçların sonlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada maymun sesi duymak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz maymun görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada maymun yemek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, yükünün azalacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevimli maymun görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalet eder.

Rüyada siyah maymun görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada maymunu öpmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Rüyada insan yüzlü maymun görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments