Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz maymun görmek

Rüyada beyaz maymun görmek

Rüyada beyaz maymun görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, büyük savaşların yaşanacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Rüyada beyaz maymun gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Rüyada beyaz maymun görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet eder.

Rüyada iki maymun görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, tüm düzenin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada maymun ve ayı görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı maymun görmek zarar göreceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, küslükleri bitireceğine rivayet eder.

Rüyada maymun yıkamak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ileride çok zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada maymuna yemek yedirmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi maymun görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına delalet eder.

Rüyada maymun gezdirmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments