Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ve maymun görmek

Rüyada yılan ve maymun görmek

Rüyada yılan ve maymun görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, geleceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan ve maymun gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Rüyada yılan ve maymun görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada maymun öpmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalettir.

Rüyada maymun dışkısı görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maymuna benzeyen insan görmek anne babanın üzüntü duyacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına inanılır.

Rüyada maymun pisliği görmek küs arkadaşların barışacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada maymun resmi görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, kafa dağıtacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kafes içinde maymun görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maymunun görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments