Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymunun öldüğünü görmek

Rüyada maymunun öldüğünü görmek

Rüyada maymunun öldüğünü görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada maymunun öldüğünü gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Rüyada maymunu öldürmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, kafasını toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada maymun öldürmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalet eder.

Rüyada maymunun öldüğünü görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada maymun öldürdüğünü görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada hasta maymun görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara maymun görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada maymun sesi duymak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada maymun boku görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments