Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymunla savaşmak

Rüyada maymunla savaşmak

Rüyada maymunla savaşmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mutlu olacağınıza tabir olunur.

Rüyada maymunla savaşmak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya sıkan bir işi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada maymunla savaşmak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada maymunlarla savaşmak bol muhabbette olacağına, dertleşerek moral bulacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada insanlarla savaşmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulur.

Rüyada uçarak savaşmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada tek başına savaşmak kötü duygularını yeneceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta savaşmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada böceklerle savaşmak sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada robotlarla savaşmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments