Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok küpe takmak

Rüyada çok küpe takmak

Rüyada çok küpe takmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, haneye nifak gireceğine, barış için adım atacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, son model arabaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çok küpe takmak gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada başkasına küpe takmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli küpe takmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kulağına altın küpe takmak verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada incili küpe takmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine altın küpe takmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kulağına küpe takmak bazı girişimlerde bulunacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağa küpe takmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, onlara hocalık edeceğine işarettir.

Rüyada küpeyi ters takmak dertlerinin sonunun geleceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments