Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok küçük kedi görmek

Rüyada çok küçük kedi görmek

Rüyada çok küçük kedi görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, zor bir işe girileceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada çok küçük kedi gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni girişimlerde bulunmaktan korkmayın.

Rüyada siyah küçük kedi görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine yorulur.

Rüyada küçük kedi beslemek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalettir.

Rüyada küçük kedi yavruları görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ileriye gideceğine inanılır.

Rüyada küçük kedi sevmek düzeninin yıkılmayacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz küçük kedi görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada küçük sarı kedi görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, ekmeğin kesileceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada küçük siyah kedi görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük kediler görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments