Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz küçük kedi görmek

Rüyada beyaz küçük kedi görmek

Rüyada beyaz küçük kedi görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, eşlerinin kapanacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz küçük kedi gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada küçük beyaz kedi yavrusu görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, işlerini boşvereceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz küçük kedi görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, bilakis malının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada küçük beyaz kedi görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kedi öldürmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada küçük kara kedi görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, şeref ve rütbeye, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük kediler görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük kedi sevmek sorunların birdenbire daha da artacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük kedi görmek dertlerinin günden güne artacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments