Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kişiyle kavga etmek

Rüyada çok kişiyle kavga etmek

Rüyada çok kişiyle kavga etmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, çok zor duruma düşüleceğine, iyiliğe kavuşacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada çok kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Rüyada çok kişiyle kavga etmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle kavga etmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu kişiyle kavga etmek onlarla arasının açılacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, işinde dar boğaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine inanılır.

Rüyada kavga eden kişileri görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments