Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin kavga ettiğini görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada başkaların kavga ettiğini görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkalarının kavga ettiğini görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada kavga ettiğin kişiyi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments