Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, helal ve geniş rızık elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine delalet eder.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynı kişiyi sürekli görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, keyfe kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok mutlu olunacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada sürekli aynı mekanı görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sürekli aynı bebeği görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments