Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiyle kavga etmek

Rüyada aşık olduğun kişiyle kavga etmek

Rüyada aşık olduğun kişiyle kavga etmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, şöhret ve itibar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle kavga etmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğu kişiyle kavga etmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin ağladığını görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada aşık olunan kişiyi görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin ailesini görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğu kişiyi görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle öpüşmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gördüğün kişiye aşık olmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments