Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kazancın arttırılacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Farklı tetiklemeleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına inanılır.

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin kavga ettiğini görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kavga ettiğin kişiyi görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments