Rüyada çok kilolu olmak

Rüyada çok kilolu olmak mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada çok kilolu olmak gördüyseniz:

  • Kontrollü harcamalısınız.

Rüyada kilosunu tartmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, ticaretin önünün açılacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada kilodunu kaybetmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını kilo almış görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalettir.

Rüyada birini çok kilolu görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada birinin kilodunu görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına delalettir.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kazancının artacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kiloduna işediğini görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top