Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiloduna işediğini görmek

Rüyada kiloduna işediğini görmek

Rüyada kiloduna işediğini görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada kiloduna işediğini gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Rüyada kiloduna işediğini görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada çok kilo almak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı kilo almak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, dünya malı elde edeceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın kilodu görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilolu bebek görmek beden sağlığının zarar göreceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, canının sıkılacağına işarettir.

Rüyada birinin kilo verdiğini görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın kilodu giymek rahatının ve gelirinin artacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments