Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi yavrusu görmek

Rüyada keçi yavrusu görmek

Rüyada keçi yavrusu görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada keçi yavrusu gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen veya ilgi bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada keçi yavrusu almak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, geçim derdine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi ve yavrusunu görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yavru keçi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi yavrusu görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yeni doğmuş keçi yavrusu görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yakında başlayacak aşk macerasına delalet etmektedir.

Rüyada keçi ve yavrusu görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada yavru keçi görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada keçi yavrusunu görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments