Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi hediye almak

Rüyada keçi hediye almak

Rüyada keçi hediye almak mal veya dünyalığına gelecek zarara, hayırlı yollara gireceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi hediye almak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmemeniz gerekiyor.

Rüyada keçi hediye almak bereketli ve hayırlı olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada keçinin konuştuğunu görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kaçan keçi görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işarettir.

Rüyada dağ keçisi görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzu ve keçi görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada sarı keçi görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yavru keçi görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, gelirin tükeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments