Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi yemek

Rüyada kara kedi yemek

Rüyada kara kedi yemek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine delalettir.

Rüyada kara kedi yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kara kedi yemek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işarettir.

Rüyada kara kedi sevmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü kara kedi görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalet eder.

Rüyada yatakta kara kedi görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, ona mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kara kedi görmek ün sahibi olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine rivayet eder.

Rüyada iki kara kedi görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulur.

Rüyada kara kediyi evden atmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments