Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak bir ülkeye gitmek

Rüyada uzak bir ülkeye gitmek

Rüyada uzak bir ülkeye gitmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzak bir ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Rüyada uzak ülkeye gitmek kişinin rahat bir nefes alacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzak bir ülkeye gitmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine yorulur.

Rüyada yabancı ülkeye gideceğini görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek kazancın gittikçe artacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başka ülkeye gitmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada başka bir ülkeye gideceğini görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dış ülkeye gitmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments